Список предметов

Математика
Литература
Алгебра
Русский язык
Геометрия
Английский язык
Химия
Физика
Биология
Другие предметы
История
Обществознание
География
Українська література
Українська мова
Казак тили
Беларуская мова
Информатика
Экономика
Право
Find the variant which is NOT correct
1 The dog … near the fire.
a) is sleeping b)sleep c)sleeps d)doesn’t sleep
2 The boy … play chess.
a)could b) can c) was able to d) cans
3 He … gets up early in the morning.
a) often b) usually c) as usually d) seldom
4 My mother … in our family.
a) cooks meals b) cooks c) is the cook d) do meals
5 I’m fond of gardening so I like … flowers.
a) weeding b) planting c) watering d) sledding
6 There are … apples on the ground.
a) many b) much c) few d) a lot of
7 The boy … English and French.
a) knows b) know c) can speak d) speaks
8 where is my book? Oh, it’s … the table.
a) in b) on c) on top of d) under
9 Whose pen is it ? it’s …
a) my b) mine c) Ann’s d) hers
10 My friend has a sweet tooth. She eats a lot of …
a) candies b) biscuits c) ham d) honey
спросил от в категории Английский язык

2 Ответы

1)a
2)b
3)b
4)a
5)c
6)d
7)c
8)b
9)c
10)a
ответил от
Mini Creditos On Line Tipos Prestamos Personales Donde Conseguir Prestamos De Dinero  https://prestamosonline.space/temple-tx/ Prestamo De Credito Personal Te Presto Dinero Rapido
ответил от
x
...